Packaging machines

Packaging machines kunnen haast niet ontbreken in een fabriek waar goederen worden gemaakt en geleverd. Voordeel is dat hierdoor een groot verwerkingsproces wordt overgeslagen en hierdoor weer extra kosten kunnen worden bespaart. Denk bijvoorbeeld aan machines waarmee je makkelijk een fles of een zak kan vullen. Een proces wat voorheen vaak met de hand werd gedaan. Maar tegenwoordig door middel van machines kan worden uitgevoerd. 

Omdat ons bedrijf erg aan het groeien is en hierdoor het proces ook meer moet leveren, is er een speciale stretch hood machine aangeschaft. Hiermee worden de goederen op een pallet gezet en in één keer ingepakt, door als het ware een zeer grote zak over deze pallet met goederen heen te trekken. Op deze manier is het ook mogelijk om langwerpige voorwerpen in één keer in te pakken.  

Nieuw of gebruikte packaging machines

Via Vermeulen Ingenieursbureau is het mogelijk om zowel nieuwe als ook gebruikte machines aan te schaffen. Voordeel hiervan is dat de aanschafprijs een stuk lager ligt. Dit is zeker in deze periode erg interessant wanneer je van plan bent om zo een machine aan te gaan schaffen. Wil je hier meer over weten, dan kan je contact opnemen met dit bedrijf. Dit is zowel telefonisch als ook via de mail mogelijk. 

Ook ons bedrijf was op zoek naar een nieuwe machine en hiervoor hadden wij in een ander bedrijf al een model zien staan. Dit bedrijf wilde hier vanaf en wij waren toevallig op zoek naar zo een model. Omdat wij er verder niet veel verstand van hadden, hebben wij het Ingenieursbureau gevraagd om met ons mee te gaan. Zij hebben er meer verstand van en op deze manier kunnen wij erachter komen dat er geen kat in de zak wordt gekocht. 

Inmiddels hebben wij deze machine al in ons bedrijf staan en zijn wij hier heel erg tevreden over.