Boek een reis naar het Midden-Oosten

Jordanië

Heb je altijd al een keer naar Jordanië willen gaan? Dit land is ten oosten van Israël en is gekenmerkt door zijn rivier de Jordaan en de Dode zee. Het ligt in het midden oosten en grenst aan landen zoals Israël, maar ook Syrië, Irak en Saoedi-Arabië. Naast het landschap heeft Jordanië veel te bieden qua cultuur en historie. Ben je bekend met Petra? Dit is niet gewoon maar een naam, het is de naam van een historische stad die erkend is als werelderfgoed. Deze stad is gekenmerkt omdat het is gehakt uit rotsen en zijn vele graftombes. Als je naar Jordanië gaat is het zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken. Je zult je ogen uitkijken bij het zien van deze oude stad. 

Naast historie heb je ook nog andere en meer moderne steden die je kunt bezichtigen. Zo kun je naar Jerash of Baydha, maar natuurlijk ook natuurgebieden zoals het Shaumari Wildlife resort. Kortom genoeg plekken om te bezichtigen. 

Jordanië

Reis door het midden oosten. 

Als je naar Jordanië wilt of door het Midden-Oosten reizen is het een aanrader om te kijken naar een bedrijf die dit soort reizen aanbiedt. Kijk daarom eens op Middenoostenreizen.com. Hier vind je meerdere reizen door het midden oosten. Wat is jouw volgende bestemming. Jordanie, Dubai of misschien wel Egypte? Jouw volgende reis begint hier bij middenoostenreizen.