Op zoek naar een nieuwe printer? Let hier op!

Wij verhuren printers

Ben je op zoek naar een nieuwe printer voor jouw bedrijf? Lees dan dit artikel. Printers zijn tegenwoordig onmisbaar als je een onderneming hebt. Je kunt het zo gek niet opnoemen of we hebben er een printer voor nodig: Correspondentie, presentatiemateriaal, uitnodigingen, posters en ander promotiemateriaal. Maar professionele printers zijn niet bepaald goedkoop in de aanschaf, en bovendien is niet elke printer is geschikt voor iedere klus. Waar moet je op letten als je een nieuwe zakelijk printer nodig hebt?

Welke specificaties zijn belangrijk als je een nieuwe printer gaat uitzoeken?

Allereerst is het handig om te inventariseren waar je de printer voor wilt gaan gebruiken. Gaat het alleen om het afdrukken van documenten en correspondentie? Heb je ook kleurenprints nodig of volstaan zwart-wit prints? Wat is het formaat waarop je wilt gaan printen? Wil je bijvoorbeeld ook groter printen dan A3? Daarnaast is het ook belangrijk om in je overweging mee te nemen of je bijvoorbeeld ook wilt kunnen scannen, en hoeveel prints of scans het apparaat per minuut zou moeten maken om aan de printbehoefte te kunnen voldoen.

Wij verhuren printers

Wat voor onderhoudsvorm kies je voor je printer?

Het simpelweg aanschaffen van een printer is de meest voor de hand liggende optie. Maar dat is vaak niet de meest voordelige keuze, want je moet alle kosten zelf te betalen als het apparaat bijvoorbeeld stuk gaat. Het is voordeliger om een printer te kopen of leasen met fabrieksgarantie die je tegen betaling kunt verlengen. Als dan de printer stuk gaat ben je gedekt tegen de kosten van de reparatie zoals de onderdelen en het uurloon van de monteur. De beste en meest gekozen optie is het kopen of leasen van een zakelijke printer met een all-in servicecontract zoals bij Wij verhuren printers. Bij deze optie betaal je voor een compleet pakket waar naast het onderhoud en de reparaties ook de kosten van de afdrukmaterialen zijn inbegrepen zoals papier en toner.