Groener leven, werken en spelen met BTL

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan groener leven. En met bedrijven als BTL wordt dat ook steeds toegankelijker. Dit groene architect- en ingenieurbureau houdt zich al jaren bezig met alles dat te maken heeft met groen. Zo kun je hier terecht voor een nieuwe tuin waarbij je een buitenruimte echt tot leven laat komen. Maar ook voor het ontwerp van een nieuwe sportaccommodatie of expertise op het gebied van boomverzorging kun je bij BTL terecht. Zo kun je verzekerd zijn van een gespecialiseerde aanpak door tal van experts in deze branche.

Er zijn heel veel mogelijkheden wanneer het gaat om het groener maken van een werk- en leefomgeving. Zo ontwerpt het team van BTL groene scholen, maar ook de aanleg van speeltoestellen. Bij al deze zaken ligt de focus op het creëren van een groene omgeving. Van traditionele speeltoestellen wordt de overstap gemaakt naar groene speeltoestellen. Ieder project begint met een uitgebreide inventarisatie. Op basis daarvan wordt een stappenplan gemaakt. Zo wordt de gewenste groene leef- werk- of speelomgeving gecreëerd. 

De projecten van BTL

Het maakt niet uit welk groene project je in gedachten hebt: bij BTL kun je hiervoor terecht. Ook als het gaat om advies over bepaalde projecten kun je vragen stellen over alles wat te maken heeft met groenbeleid en strategie, organisatie en beheer, ecologie, natuurwetgeving en landschapsarchitectuur. Daarnaast kun je ook treffende voorbeelden bekijken van gerealiseerde projecten, zoals groene scholen of daktuinen. De mogelijkheden voor groener leven zijn eindeloos!