Aljeveiligheid vind een veilige werkomgeving erg belangrijk

Bent u op zoek naar veilige werkkleding voor verschillende branches? Dan bent u bij Aljeveiligheid aan het juiste adres!

Ondanks dat er vaak aan veiligheid wordt gedacht, gebeuren er jaarlijks alsnog veel ongevallen op de werkvloer. De meeste ongevallen gebeuren in de bouw, industrie en offshore. Het is daarom belangrijk dat de werkplek veiliger wordt en u beschermende kleding draagt. Aljeveiligheid biedt daarom een ruim assortiment aan verschillende veilige kledingstukken.

Door niet of verkeerd gebruik van PBM en beschermende kleding, gebeuren de meeste ongevallen op de werkvloer. De gebruiker weet vaak de risico’s niet of denkt er niet over na en is vaak ook onbekend met de wet- en regelgeving. Hierdoor ontstaat een kloof tussen de wettelijke verplichting en de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Bij Aljeveiligheid staan zij voor een veilige en comfortabele werkomgeving. Zo vind Aljeveiligheid dat de kracht ligt in het aanbieden van hoogwaardige bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Waarom moet u kiezen voor Aljeveiligheid?

Aljeveiligheid hecht veel waarde aan het continu opbouwen en ondersteunen van langdurige partnerships. Door snelle reacties, oplossingsgericht denken en flexibele leveringen is klanttevredenheid vanzelfsprekend. Daarnaast is betrouwbaarheid ook een belangrijk punt. Transparantie en heldere afspraken zijn voor hen en de klanten belangrijk. Ook ontzorgen zij u graag op het gebied van werkveiligheid, comfort en uitstraling. Doordat ze een diep en breed assortiment hebben op het vlak van persoonlijke veiligheid, vinden ze altijd een oplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Daarbij hebben ze ook oog voor onderhoud, zoals reiniging, reparatie, keuring of vervangen van bedrijfskleding en PBM.