6 redenen om gediplomeerde glazenwassers in te zetten

Schoonmaak

Zoek je glazenwassers voor de glasbewassing van je kantoor of je woning? Dan is het een aanrader om gediplomeerde mensen in te zetten. Wij geven je zes redenen om gediplomeerde schoonmakers in te zetten.

Glazenwassers

1. Gediplomeerde glazenwassers leveren kwaliteit

Gediplomeerde glazenwassers leveren kwaliteit. Ze voldoen aan een bepaalde standaard. Diploma’s en certificaten zijn hier een goede graadmeter voor.

2. Opgeleide glasreinigers werken veilig

Glasreinigers met een diploma of certificaat hebben tijdens de opleiding of cursus geleerd hoe ze veilig en ergonomisch moeten werken volgens de arbo-wetgeving. Ze gaan zeer zorgvuldig te werk. Hierdoor is het risico op ongelukken zeer laag.

Magic Clean

3. De juiste wasmethode

Opgeleide glasreinigers weten hoe ze op een effectieve manier moeten glaswassen. Ze passen de juiste wasmethode toe en gebruiken de juiste materialen en middelen. Dankzij hun kennis maken ze je ramen effectief en snel schoon.

4. Oog voor detail

Gespecialiseerde glasreinigers hebben oog voor detail en zijn klantvriendelijk. Ze bieden je een professionele dienstverlening. Zo maken ze niet alleen je ramen schoon, maar ook je raamkozijnen.

5. Breed inzetbaar

Glasreinigers met een diploma of certificaat zijn breed inzetbaar. Ze weten hoe ze op een hoogwerker en met een telescopisch systeem moeten werken. Ze kunnen de ramen van een woning op de begane grond reinigen, maar ook alle ramen van een kantorenpand met 12 verdiepingen.

6. Professionele houding

Veiligheid staat altijd voorop. Om deze reden bekijkt een gespecialiseerde glasreiniger altijd de buitenkant van het gebouw, voordat deze de opdracht uitvoert. Vervolgens bespreekt hij samen met jou, of de beheerder van het gebouw, de werkmethodes. Hierbij wordt ook gecontroleerd of je woning of gebouw veilig is voor glasbewassing. Eventueel worden de zonwering, gevelelementen en lichtreclames ook gecontroleerd. Je weet dan in één keer wanneer er aan je ramen en gevel wordt gewerkt en dat het reinigen op een veilige wijze gebeurt.