Waarom een product configurator een toevoeging is aan jouw webshop

Heb je een website met webshop en wil je hier het maximale uithalen? En wil je je klanten een fijne shop experience bezorgen? Dan is een product configurator wellicht iets voor jouw webshop! Een product configurator is een handige webapplicatie die een klant snel en duidelijk een gepersonaliseerde offerte laat zien. 

Bij deze webapplicatie wordt er een personalisatiemodule gecreëerd waardoor een (potentiële) klant gemakkelijk een product kan ontwerpen en aanpassen. Of het nu gaat om een houten naambordje, een hip t-shirt of een leuk fotoboek, een product configurator is geschikt voor elk soort product uit elke branche. 

De vrijblijvendheid en mate van personalisatie zal in de smaak vallen van de bezoekers van je website. De tijd van het maken van tijdrovende offertes ligt achter ons. De configurator biedt jou en je klant een grote mate van flexibiliteit. Bovendien krijgen klanten gelijk een goed beeld van het product wat ze gaan bestellen door middel van een preview.

Of je nu een kleine onderneming bent met een relatief beperkt aanbod of juist een grote keten met duizenden personalisatie opties, een product configurator discrimineert niet. Bij orange-juice.nl kan je zonder probleem kiezen tussen een simpele configurator tot een volledig geautomatiseerde webapplicatie. 

Laat de prijsbepalingen over aan de product configurator en gun je klanten het gemak en de mogelijkheden van deze tijdbesparende webapplicatie. Zo kun jij weer meer tijd besteden aan andere belangrijke zaken, zoals het optimaliseren van je producten, je webshop of klantenservice. Daarnaast biedt je jouw klanten de ultieme online shopervaring aan.