Vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed

Ben jij een ondernemer en heb je grootse plannen? Maar ontbreekt het aan de benodigde financiële middelen voor de uitvoer van deze plannen? Dan moet je op zoek gaan naar een investeerder. Voorheen ging men als financieringsbehoeftige naar de bank toe. Maar de banken zijn steeds terughoudender met het verstrekken van leningen aan ondernemers. Gelukkig groeit het aantal investeerders dat een zekere belegging zoekt. Deze twee partijen kunnen elkaar dan vaak ook mooi verder helpen. 

Zekere belegging voor investeerders

Wanneer je jouw geld op de bank laat staan, levert dat tegenwoordig niet veel meer op. Het kan zelfs zo zijn dat je negatieve rente moet betalen. Mensen met een vermogen gaan daarom op zoek naar investeringsmogelijkheden. Ze willen het geld dat ze verdiend hebben verder laten groeien. En dat is iets dat op de bank niet lukt. Sommige mensen kiezen er daarom voor om te gaan beleggen op de beurs. Maar met de wisselende beursgangen neemt de populariteit van deze beleggingsoptie af. Geld investeren in vastgoed is iets dat daarentegen juist steeds populairder wordt. Bij Bufr Nederland is deze trend niet onopgemerkt gebleven. De investeerders die op zoek zijn naar een zekere belegging kunnen hier aan een financieringsbehoeftige worden gekoppeld. 

Lenen en beleggen

Mensen met een groot vermogen willen hun geld graag beleggen. Ze zoeken hiervoor een zekere belegging. En laat commercieel vastgoed dat nou net zijn. Mensen die financieringsbehoeftig zijn vanwege ondernemersplannen kunnen juist een investeerder gebruiken. De banken zijn immers zeer terughoudend met het verstrekken van leningen. Ondernemers moeten daarom op zoek naar andere investeerders. Het vinden van een investeerder kan lastig lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Kies je voor Bufr? Dan kies je voor een professionele bemiddelaar van commercieel vastgoed. Deze professionals brengen investeerders en financieringsbehoeftigen samen. Dankzij deze formule komen ondernemers verder in het ondernemerschap. En investeerders hebben zo een zekere belegging. Het betreft dus een krachtige formule voor allebei de partijen. 

Alle voordelen op een rijtje

Bovengenoemde bemiddelingsformule is voordelig voor investeerders en financieringsbehoeftigen. Dankzij de bemiddelingen vinden elk der partijen een partij om zaken mee te kunnen doen. En dat is iets dat zonder bemiddeling doorgaans heel erg lastig blijkt. Men wordt als het ware aan elkaar gekoppeld en kan elkaar zo verder helpen. De financieringsbehoeftige ondernemer uit het MKB kan dankzij de investeerder verder groeien als ondernemer. En de investeerder is zo voorzien van een zekere belegging. Een belegging in het commercieel vastgoed biedt wel enige zekerheid. Beleggingen op de beurs daarentegen niet. Deze formule is dan ook zeker een uitkomst  te noemen voor de investeerder en financieringsbehoefte ondernemer.