Factoring is de ideale oplossing voor zzp’ers

Factoring

Factoring Voor middel en kleine bedrijven is factoring een hele goede investering. Hierdoor kun je namelijk heel erg veel tijd besparen en dat is natuurlijk uiteindelijk geld. Zelf ben ik geen zelfstandig ondernemer meer, maar heb ik een klein bedrijf waarin 3 medewerkers werken. Wij verzorgen de verhuizing van grote panden, zoals bijvoorbeeld een kantoor. Dit is iets wat ik altijd al leuk vond en een eigen bedrijf runnen was van jongs af aan al een droom. Toch viel het papierwerk wat erbij komt kijken me wel wat tegen, want daar had ik niet op gerekend toen ik hiermee begon. Regelmatig kreeg ik te maken met klanten die niet op tijd betaalden om diverse redenen. Soms was het onwil, maar soms hadden zij ook het geld niet om dit te doen. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar hierdoor kwam ik zelf ook in financiële onzekerheid. Ik moest natuurlijk mijn medewerkers wel uitbetalen. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing voor mijn facturatie.

Factoring regelde ik via Finqle

Factoring

Via een vriend van mij kwam ik terecht bij Finqle voor mijn factoring. Van deze term had ik tot die tijd nog nooit gehoord, maar toen ik hoorde wat het inhield, beviel het mij direct. Wat me vooral heel erg aansprak is het feit dat het gemakkelijk in gebruik is. Online kan ik mijn factuur indienen waarna het betreffende bedrag binnen 24 uur op mijn bankrekening staat. Daardoor weet ik altijd precies waar ik aan toe ben en hoef ik mij daarom nooit meer zorgen te maken.

Neem hier eens een kijkje

Mocht jij ook ondernemer zijn en benieuwd zijn naar factoring, dan raad ik jou aan om eens een kijkje te nemen bij Finqle. Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden, dan kun jij altijd contact opnemen met een medewerker.