Waarvoor kun je Seal Guard gebruiken?

Seal Guard

Als je wilt voorkomen dat je vloer op gaat zetten of van kleur veranderd door waterschade, dan is het aan te raden om te kijken of Seal Guard iets voor jou is. Met dit middel maak je elke ondergrond waterafstotend en ben je zeker van een mooie vloer. Een voordeel van Seal Guard is dat je het niet ziet. Het maakt hierbij niet uit wat voor materiaal je de Seal Guard op gebruikt. 

Seal Guard

Seal Guard om de keuken schimmelvrij te houden

Een andere reden om Seal Guard aan te schaffen is om je keuken te beschermen tegen schimmel en kalkaanslag. Je kunt dit middel gebruiken voor alle steensoorten. Daarnaast is Seal Guard erg eenvoudig aan te brengen en zorgt het voor een langdurige bescherming.

Hoe gebruik je de Seal Guard?

Wanneer je Seal Guard wilt gebruiken zal je eerst de ondergrond goed moeten boenen. Daarna kun je het product aanbrengen en enkele minuten laten drogen. Je kunt eventueel na het wachten nog een laag aanbrengen voor een beter resultaat. Na maximaal twee uur kun je de vloer weer gebruiken en helpt de Seal Guard je vloer te beschermen. Wel is het belangrijk dat je elk jaar controleert hoe de laag ervoor staat en indien nodig een nieuwe laag aanbrengt. Daarmee zorg je voor een optimale bescherming en gaat je vloer erg lang mee. Met de meeste flessen kun je ongeveer 15 vierkante meter afdichten. Reken vooraf uit hoeveel vierkante meter je wilt behandelen.