Mokken bedrukken via Max mokken

logo (7)

De mok, iedereen kent ‘m en de meeste Nederlanders gebruiken hem vrijwel iedere werkdag. Een mok met een bak koffie is voor een groot deel van werkend Nederland het begin van hun ochtend ritueel. Want zonder je mok met een lekkere bak koffie van het kantoor kan een groot deel van de Nederlanders gewoonweg niet beginnen. Gezien het feit dat een logo van een bedrijf de aandacht trekt van diegene die de mok gebruikt, is het wellicht een idee om geld en tijd te investeren in mokken bedrukken en dan met name bij een van de grootste aanbieders van relatiegeschenken: Max mokken.

10055_10055_goedkope-mok-bedrukken (1)

Bekijk eens de website van maxmokken.nl, de website die tot de overkoepelende organisatie op het gebied van relatiegeschenken behoort: Maxilia. Naast het laten bedrukken van mokken kun je via de organisatie van Maxilia nog meerdere items ten behoeve  van relatiegeschenken laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld eens aan aanstekers of plastic tassen. Je kunt het zo gek niet verzinnen en je kunt het via Maxilia laten bedrukken. image (22)

Snel en goedkoop mokken met logo

Ben je dus op zoek naar deze vorm van relatiegeschenken, dan wil ik je graag adviseren om eens de website van Maxmokken.nl te bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vele voordelen die zij standaard aanbieden? Dan heb ik het over het gratis blanco sample, de gratis drukproef en ook de gratis logo service. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van het feit dat je zelf de korting mag bepalen? Dus je weet waar je moet zijn als je graag snel en goedkoop mokken wilt laten bedrukken.