Polo’s bedrukken bij Max polo’s

maxpolo

 

Bij het werken in teams of het promoten van jouw bedrijf is bedrijfskleding die voorzien is van het logo van het bedrijf waarvoor je werkt van essentieel belang.

Als bedrijf neem je weleens deel aan een beurs of evenement dan mag een polo die bedrukt is met het logo van jouw bedrijf natuurlijk niet ontbreken. Bekijk daarvoor eens de website van Max polo’s, waar de onderstaande twee afbeeldingen vandaan komen, met polo bedrukken.

45379_9238086

Deze en nog meer bedrukte polo’s tref je aan op de website van Max polos.nl. 45380_9238087 (1)

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Bekijk eens de website van Max polos.nl voor diverse soorten te bedrukken polo’s. Zo kun je bij deze grote aanbieder in relatiegeschenken snelle polo’s bestellen die je al binnen 3 werkdagen geleverd krijgt. Goedkope polo’s kun je ook bestellen vanaf een prijs van 4,08 euro. Ook is het mogelijk om polo’s te bestellen vanaf een kleine oplage van 5 stuks. Ideaal als je team uit slechts een paar personen bestaat. Verder krijg je gegarandeerd een aantal vaste garanties. Zo krijg je een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Ook wordt je voorzien van een gratis logo service. Verder ben je altijd gegarandeerd van het voordeel dat je zelf de korting mag bepalen.

Wat vind je trouwens van de aanbiedingen die zij op hun website aanbieden? Zo heb je nog 5 dagen de tijd om deze aanbiedingen aan te schaffen waarbij je 15 procent korting krijgt.

Wist je trouwens dat het moederbedrijf Maxilia voor vele grote klanten heeft geleverd? Onder haar klanten kring behoren KLM en Bol.com.