Goede ervaringen met Maxilia Relatiegeschenken

max Het is goed om te investeren in marketing middelen voor je bedrijf, zo ook Maxilia Relatiegeschenken. Ik ben hier een tijdje terug achter gekomen toen ik en mijn team opzoek waren naar nieuwe manieren om onze bedrijfsnaam bekendheid te geven zodat een specifieke groep ons aanbod zou zien. Bij ons draaide het er om dat het geen grootschalige reclame was maar meer gericht op een kleine doelgroep en dat was ons goed gelukt dankzij de bovenstaande website. Ik besloot nadat ik een tip kreeg van een vriend en mede ondernemer eens een kijkje te nemen op de website en daar kwam ik tot het besluit dat het eigenlijk wel een heel goed idee was inderdaad en dus ging ik aan de slag.

Het was goed te doen

max1Doordat de website van Maxilia Relatiegeschenken zo gebruikers vriendelijk is ingericht was het erg simpel om alles te bestellenmax2 en ik koos dan ook om een aantal waterflesjes te bedrukken en pennen en aanstekers. Dit leken mij de meest praktische producten aangezien ze heet meest gebruikt worden en ik ze op de locaties kan leggen die ik wil. Ik plaatste dan ook het bedrijfslogo en de naam op de producten en liet deze bedrukken, toen ze eenmaal klaar waren en binnen waren plaatste ik ze bij grote kantoren panden en dergelijken waardoor al snel de aandacht werd getrokken, het pakte dan ook positief uit en ik kreeg er enkele grote klanten bij.