Akoestiek voor onze nieuwe werkplek

Als je wel wat akoestiek kan gebruiken op de werkvloer dan verwijs ik je bij deze naar de site akoestiekbycvousplait.com. Hier kun je voor elke smaak en wens wel iets vinden dat ervoor kan zorgen dat je een rustige werkplek creëert. Dit probleem kende wij eigenlijk op onze vorige locatie al veel te lang. Nu wij met het hele bedrijf zijn verhuist naar een andere locatie zijn dit een van de eerste dingen die ik in gang heb gezet. Nadat ik deze site had gevonden ben ik een afspraak gaan maken om wat meer advies in te winnen en wat meer te weten te komen over alle mogelijkheden die ik graag zie voor bij ons op de zaak. 

Er is een wereld van verschil nu deze aanpassing is aangebracht

Dat er akoestiek moest komen was wel duidelijk omdat wij met acht man sterk in een grote ruimte moeten werken. De irritatie van geluiden kan een grote afleiding veroorzaken bij iedereen wat natuurlijk ten koste gaat van het werk. En daarom zie ik dit als een goede en blijvende investering. En ik ben die gene die hier echt het juiste adres heeft gevonden want wij hebben nu echt een wereld van verschil en alle collega’s inclusies ikzelf kunnen nu op een zeer prettige en rustige manier werken in een prettige sfeer dankzij de mooie kleuren die onze wand-akoestiek brengt. Dit bedrijf is echt een aanrader omdat zij echt de wensen van de klant naleven.