De bedrijfsmakelaar in Hilversum

De bedrijfsmakelaar Hilversum kan je helpen bij de volgende zaken, zoals:

  • Verkoop en verhuur van bedrijfsruimte
  • Aankoop of aanhuur
  • Taxaties
  • Ontwikkelen huisvestingsstrategie
  • Sale en lease back
  • Stay or go analyse
  • Quick scan servicekosten/ huurovereenkomst
  • Begeleiding bij beleggingen

Het is altijd prettig om te weten dat iemand achter je staat bij het nemen van zeer belangrijke beslissingen. Zo was ik voor mijn eigen bedrijf al een tijd op zoek naar een andere locatie. Maar er komt zoveel bij kijken en daar heb ik echt geen verstand van. Daarom leek het mij een verstandige stap om hiervoor Comma Vastgoed in te schakelen. bedrijfsmakelaar Hilversum

Een goede zet

Het was een verstandige beslissing om de bedrijfsmakelaar uit Hilversum erbij te betrekken. Niet voor niets wordt dit bedrijf DE makelaar in Hilversum genoemd.  Comma Vastgoed bestaat al sinds 2003 en ondertussen is geen steen hun onbekend en geen aannemer hun vreemd. 

Voor mijn eigen bedrijf had ik dus een geweldige beslissing gemaakt en door de inzet van  Comma Vastgoed heb ik ondertussen een andere locatie gevonden. Zonder deze hulp was mij dit nooit zo snel gelukt en was ik waarschijnlijk nu nog op zoek naar een ander, geschikt bedrijf. Ben je ook op zoek naar een goede makelaar, neem dan contact op met dit bedrijf.