Afvallen met atkins repen gaat heel eenvoudig!

 

 

 

Alweer een jaar lang run ik een onderneming, samen met mijn beste maatje. Afgelopen maand vertelde onze secretaresse overigens een goede vriendin van ons,dat wij waren aangekomen. Wij kijken in de spiegel en toen viel het ons pas op. Zodoende kwamen wij tot een weddenschap. Onze weddenschap was, wie het eerst tien kilo afviel. De verliezer moest dan een week lang, als normale collega werken op kantoor. Natuurlijk wogen wij onszelf samen af, zodat we wisten hoeveel kilo we beide wogen. De wedstrijd begon en meteen sloot ik een abonnement af bij een sportschool. Ik wilde deze wedstrijd gaan winnen hoe dan ook! Maar hoe kon ik het snelst afvallen? Op internet ging ik zoeken, naar hulp. Via het internet strandde ik op atkins repen, op de website van dieetland. Atkins repen zijn snacks zonder koolhydraten. Zodoende kon ik snacken en afvallen tegelijk, natuurlijk was ik gelijk geïnteresseerd! Onmiddellijk ben ik een aantal van deze snacks gaan bestellen!

Dankzij atkins heb ik gewonnen!

De repen van atkins smaakten erg goed. In de eerste week was ik al drie kilo kwijt, met alleen sporten en repen van atkins eten. Gelijk ben ik allerlei andere koolhydraat vrije producten gaan bestellen, op de website van dieetland. Dankzij de producten van Atkins was ik in twee tijd, al tien kilo kwijt. Terwijl mijn maatje pas vier kilo was afgevallen. Ik had de weddenschap gewonnen en dat kwam grotendeels door dieetland en atkins!