Zorg voor een snelle en goede btw aangifte

Bedrijven zijn verplicht btw aangifte België te doen. Dit kan een maandelijks terugkerende zaak zijn maar voor bepaalde gevallen geldt dat het één keer in de drie maanden dient te geschieden.

Kies voor automatiseren met Yoursminc

Omdat je het als ondernemer vaak al druk genoeg hebt blijft er niet altijd veel tijd over om aangifte te doen en wil je al zeker niet dat je vanaf nul dient te beginnen om de aangifte tot stand te brengen. Dit laatste kun je voorkomen door te kiezen voor een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc voor je bedrijf. Met dit systeem krijg je een boekhoudkundig programma tot je beschikking maar er hoort ook een facturatieprogramma en een gratis CRM systeem bij.

Aangifte staat al klaar als concept

 

Als je de boekhouding geautomatiseerd bijhoudt scheelt je dit zeker een hoop tijd. Als je er zelf niet zoveel vanaf weet kun je er ook iemand voor in dienst nemen of het door een extern persoon laten doen. Omdat de inkomsten en uitgaven die gedaan worden allemaal geregistreerd worden in het systeem staan deze al klaar voordat je aangifte van btw gaat doen. Je maakt tijdens het inboeken van de inkomsten en uitgaven al een conceptversie die je definitief kunt maken tijdens het moment van de aangifte. Dit betekent dat de aangifte snel de deur uit kan en jij of je administratief medewerker er niet veel uren extra aan hoeft te besteden omdat alles reeds klaar staat.