Ziggo TV

Met Ziggo TV kun je, je eigen pakket samenstellen ! Naast de standaardpakketten en het Ziggo TV Extra pakket, kun je deze pakketten ook nog uitbreiden met extra zenderpakketten. Het standaardpakket bestaat al uit meer dan 60 zenders dus u heeft altijd wel wat om te kijken. Film1, HBO of Fox Sports erbij ? Dat kan door een uitbreiding aan te vragen.

TV Standaard

Digitale kwaliteit zit standaard in elk Ziggo TV pakket. Met de 20 meest populaire zenders in HD, de andere 40 zenders in digitale kwaliteit en een elektronische programmagids, is het Ziggo Standaard pakket al een echt uitgebreid en luxe pakket.

Een digitale ontvanger voor een digitale TV

Een digitale ontvanger voor een digitale TV zorgt er voor dat het signaal voor de digitale TV via een goede weg naar de TV gaat. Deze digitale ontvanger kan een Interactieve HD ontvanger of recorder zijn of een Cl+ Module. De Cl+ Module is alleen geschikt voor bepaalde TV’s die daar geschikt voor zijn.

De TV app van Ziggo

Ziggo heeft een TV app ontworpen zodat je nu ook via je telefoon of tablet televisie kan kijken. Wel moet je rekening houden dat je hiervoor naast een Ziggo TV-abonnement ook een internetabonnement van Ziggo nodig hebt, en dat je buiten jouw omgeving geen gebruik kan maken van de app.

De smartcards van Ziggo

Heb je meerdere televisies in je huis ? Dan kun je maximaal 3 smartcards activeren voor de extra’s televisie, waardoor je ook op deze digitale televisie kan kijken. Het mooie hier van is het feit dat het niks extra’s kost.