Webdesign door vrijdagonline!

Daar ben ik weer! De laatste tijd was ik erg druk met werk en had ik weinig tijd om te bloggen. Nu heb ik gelukkig weer een gaatje in mijn agenda gevonden. Deze keer ga ik jullie vertellen over webdesign. Het is namelijk heel belangrijk als je een bedrijf hebt dat jouw website er goed uitziet. Dat was helaas niet het geval met mijn eigen website voor mijn bedrijf. Ik maakte mij al zorgen over mijn website. Ik ben wat gaan rondvragen in mijn netwerk om erachter te komen of iemand een goede webdesigner kent. Een zakenpartner van mij wist het bedrijf dat mij heel goed zou kunnen helpen. Uiteraard had ik hier wel oren naar.

Zeer tevreden met het eindresultaat

Het bedrijf is vrijdagonline.nl. Volgens mijn zakenpartner was dit een betrouwbaar bedrijf dat goed werk verricht. Ik ben gaan kijken op de website en merkte meteen op dat de site er goed uit zag. Dat kunnen ze dan ook voor mij maken dacht ik. En dat heb ik ze ook laten doen. Ik heb ze een website laten maken inclusief social media buttons, contact formulieren, eigen huisstijl, onbeperkt YouTube video’s en nog veel meer dingen. Dat allemaal voor een koopje!  Het resultaat was ook nog eens verbluffend! Ik ben erg blij met mijn mooie en moderne website en ik ben vrijdag online dankbaar voor hun goede werk en service. Ik vind dat hun webdesign misschien wel het beste kunnen toepassen.