Wat kan AB werkt voor jou betekenen?

Je kan terecht bij AB werkt voor diverse banen in de foodindustrie, de agro industrie, logistiek en groen. Je vindt op de website veel agrarische vacatures, de topsectoren van Nederland bestaan uit de akkerbouw, de veehouderij en de tuinbouw. Het is dan ook niet zo gek dat er in de agrarische sector volop werk te vinden is. Je vind er diverse vacatures, er is voor ieder wat wils te vinden, of je nou fulltime of parttime wil werken, of je nou wil beginnen met een startersfunctie of heb je al ervaring en wil je als bedrijfsleider aan de slag. Hoe dan ook bij ab-werkt.nl kan je terecht om een passende vacature te vinden. 

Persoonlijke touch

Persoonlijke groei en persoonlijke aandacht is voor Ab werkt een enorm belangrijk onderdeel. Ze kijken graag samen verder naar waar je ambities liggen en doen dat door middel van persoonlijke begeleiding. Het is duidelijk te zien dat AB werkt er ook echt alles aan doet om een goede werkgever te zijn. 

Zakelijke partners

AB werkt wil samen met jou kijken en meedenken naar wat de beste oplossing is voor jouw onderneming. AB werkt ondersteunt zijn zakelijke partners van het begin, al vanaf het werving en selectieproces, ze helpen met detacheren en uitzenden met altijd in hun achterhoofd wat belangrijk is voor jouw onderneming als zakelijke partner. AB werkt levert niet zomaar werk, ze leveren maatwerk, hierdoor is alles volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw onderneming en kunnen zij ten alle tijde een oplossing bieden die bij je past.  

Groene vingers

Er zijn veel vacatures te vinden op AB werkt voor wie er van groene vingers houdt, er wordt nauw samengewerkt met de Gemeente en uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorziening, maar ook met hoveniersbedrijven.