Voordelig je bedrijf promoten

aansteker

Natuurlijk zijn aanstekers erg leuk om te krijgen, maar als bedrijf zit er wel een doel achter wanneer je een aansteker cadeau doet. Vaak kun je dit in de vorm van een tekst of afbeelding laten merken, door ze weg te geven maak je ook een stukje reclame. Maar je kunt ze ook bij een bestelling cadeau geven om proberen de klanten te behouden, zodat zij een volgende keer weer bij je webshop een bestelling doen. Zo zijn er verschillende manieren om gebruik ervan te maken.

Maak onderscheid in je geschenken

Met het gebruik van aanstekers kun je ook onderscheid maken, met de luxe gift set bijvoorbeeld laat je goede klanten zien wat ze betekenen voor je bedrijf. Of een prachtige Zippo aansteker die gegraveerd is, laat er een unieke tekst in graveren die alleen bedoeld is voor trouwe klanten. Op deze manier kun je spelen met de soorten die er zijn, maar ook met de kosten voor een geschenk. Je klanten en relaties zullen het gebaar zeker waarderen en dankbaar zijn. 

aanstekers

Andere leuke geschenken

Naast alle soorten aanstekers zijn er nog andere leuke geschenken in de webshop van aanstekers.nl. Maak een leuk pakket met de bijbehorende lucifers waarbij je ook een opdruk aan kunt laten brengen, of een sigarettendoosje. Heb je een winkel die tijdschriften en rookwaren verkoopt is dit het ultieme geschenk om te geven, besteedt je klant een bepaald bedrag dan kun je het setje cadeau doen. Op deze manier trek je ook nieuwe klanten aan die ook in het vervolg bij je in de winkel komen.