Voordelig bedrukken bij Max keycords

keycord 1keycord 2Mijn goede vriend heeft een kleine onderneming waarbij hij voortdurend aan het zoeken is naar nieuwe marketing campagnes om te voeren, deze kunnen klein en goedkoop zijn maar ook grootschalig voor een groter publiek. We bespreken dit vaak en laatst dus ook, ik gaf hem de tip om keycords te laten bedrukken bij Max keycords. Hier kun je voor een goedkope prijs een zeer groot aantal keycords laten bedrukken. Dit is een goedkope maar effectieve marketing strategie, dat bleek ook uit de resultaten die op korte termijn al goed zichtbaar waren. Ik vind het altijd zeer interessant om met hem verschillende marketing strategieën door te nemen en deze misschien ook toe te passen bij mijn eigen bedrijf.

Het is een positieve reclame

keycordHet bedrukken van keycords bij Max keycords en deze dan gratis uitdelen is een zeer positieve reclame omdat je mensen iets gratis geeft waar dan jouw bedrijfslogo op staat, dit is beter in mijn mening dan de opdringerige reclame van bijvoorbeeld internet en televisie. Hier wordt vaak niet eens naar omgekeken en als vervelend beschouwd terwijl dit in dank afgenomen word. Ik hoop mede ondernemers en misschien mensen die voor een bedrijf in de marketingsector werken te helpen met het bedenken van creatieve oplossingen en ik hoop dat ze ook aanvullingen en of marketing strategieën voor mij hebben, zo ja zou ik dit graag willen lezen in de comments.