Urenregistratie app voor op de smartphone

urenregistratie app

Onlangs zijn wij op het werk overgestapt op de urenregistratie app. De Tamigo is de ideale online urenregistratie apppersoneelsplanning oplossing voor zowel werkgevers als werknemers. Hiermee is het mogelijk om de  urenregistratie snel en efficiënt te verwezenlijken. De werknemers kunnen hiermee aan het begin van de dag in klokken en aan het einde van de dag weer uit klokken.  Tevens kunnen zij op deze manier de uren die zij werken in de gaten houden. Zij kunnen sneller aan de bel trekken als iets niet zal kloppen. Voordeel hiervan is dat er minder  correcties op salarisbetalingen hoeft plaats te vinden. 

Een ander voordeel aan deze manier van registreren is dat er ook de vrije dagen op doorgegeven kan worden. Ook kunnen er opmerkingen ingevoerd worden als dit nodig is. Zo kan je aangeven dat je bijvoorbeeld even tussen door bent weg geweest.

Veel voordelen aan het gebruik van de  urenregistratie app

urenregistratie appTegenwoordig kan iedereen makkelijker zijn of haar uren bij houden. Dit is allemaal mogelijk door het gebruik van de urenregistratie app. Het is niet mogelijk om op een ander ip adres in te klokken dan het Wifi adres waarvan je werkt. 

Ben jij na het lezen van bovenstaande blog nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, maar nog niet echt overtuigd, dan is er een leuke aanbieding. Deze kan je op de website terug vinden. Maar ik zal een tipje van de sluier oplichten. Want het is namelijk mogelijk om deze app gratis uit te proberen. Echter wel voor ene periode van 30 dagen, maar dat is zeker de moeite waard. Hierdoor kan jij bepalen of het gebruik hiervan toegevoegde waarde in jouw bedrijf heeft. Interesse, dan moet je rechtsboven op ‘Gratis Tamigo proberen’ en je krijgt meteen gratis toegang. Wij zijn heel erg tevreden over deze app en willen beslist op geen andere manier meer de uren bijhouden.