Tip: nlp Eindhoven

Op internet ben ik opzoek gegaan naar informatie over nlp. Aangezien ik in Eindhoven woon ben ik gaan zoeken onder ”nlp Eindhoven”. Een kennis van mij heeft zich laten helpen bij Arthur de groot Coaching. Een hartstikke spontane man, wat goed is in zijn werk. Het gaat erg professioneel te werk en daarom wilde ik Arthur graag een spreken, om te kijken of hij mij kon helpen. 

Op sommige privé zaken heb ik een verkeerde kijk en door middel van een nlp training hoopte ik ervan af te komen. Gelukkig heeft Arthur mij hier uitstekend bij kunnen helpen.

Afspraak gemaakt

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt en het probleem uitgelegd. Ik werd erg professioneel te woord gestaan, wat mij een positieve kijk op het gesprek gaf. Na een aantal trainingen merkte ik veel verschil in het dagelijks leven. Zo probeert Arthur ervoor te zorgen dat je bepaalde punten anders gaat zien. Patronen worden doorbroken, waardoor je een andere blik naar de werkelijkheid krijgt.

Het heeft mij goed geholpen en mocht ik het over moeten doen, doe ik het zeker! Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website te bekijken. Hier staat veel informatie op over de dienstverlening en ervaringen. Arthur is de beste nlp coach in Eindhoven.