Re-integratie kan voor jou de uitkomst bieden

Er kunnen vele redenen zijn waarom je vindt dat je huidige baan niet goed bij je past. Dit kan zijn omdat je vindt dat je kwaliteiten niet goed tot zijn recht komen bij je baan, of omdat je niet tevreden bent over de samenwerking. Wat de reden ook is, het is belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je werk met plezier kunt uitvoeren. Dag in, dag uit. Heb jij het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Bekijk dan eens de website van De Overstap. Zij hebben een overeenkomst met het UWV voor re-integratie, ook wel beter bekend als re integratie UWV.

Wat is een re-integratie UWV?

Het UWv is een overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor diverse werknemersverzekeringen, zoals het WW, WAO en de WIA. De Overstap heeft raamovereenkomsten met het UWV gesloten, waardoor het re integratie UWV traject van start is gegaan. Door middel van dit modulaire traject wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en wensen en wordt hier vervolgens een aantal bedrijven aan gekoppeld die hier goed bij zouden kunnen passen. Gezamenlijk gaan jullie dan in gesprek om deze bedrijven te bespreken en kijken of het aansluit bij wat jij wilt.

Diverse trajecten mogelijk

Er is niet één oplossing die toepasbaar is op iedereen en elke situatie. Iedereens situatie is anders en iedereen heeft zo zijn eigen wensen. De professionals van De Overstap houden hier rekening mee door verschillende trajecten aan te bieden die modulair opgebouwd kunnen worden. Er zijn 3 trajecten mogelijk:

  • Modulaire arbeidsre-integratietrajecten
  • Werkfit maken
  • Naar werk trajecten

Elk traject heeft zo zijn eigen kenmerken en werkwijze, waardoor geen traject hetzelfde is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust eens contact op. Wie weet werk jij binnenkort in de omgeving van je dromen!