Print uw eigen 3D-producten

De tijd dat we 3D printing als science fiction zagen, hebben we al enige tijd geleden achter ons gelaten. 3D printing is niet meer voorbehouden voor de hightechsector. Tegenwoordig wordt deze printtechniek op een veel bredere basis toegepast. Dit is duidelijk te zien aan het feit dat steeds meer organisaties gebruik maken van 3D printers om hun driedimensionale producten zelf te printen. Als uw organisatie ook voor deze stap staat en u bent op zoek naar de beste voorzieningen om deze doelstelling te realiseren, komt u bijna automatisch op een Markforged 3D printer uit. Dit is immers hét toonaangevende merk op gebied van 3D printing.

3D printing van science fiction tot een veel toegepaste printtechniek

Het lijkt erop dat 3D printing binnen een zeer korte tijd van science fiction tot een veel toegepaste printtechniek is ontwikkeld. Niets is echter minder waar. Er wordt al vele tientallen jaren gebruik gemaakt van deze printtechniek alleen tegenwoordig op een veel grotere- en bredere schaal. Deze ontwikkeling is vormgegeven onder aanvoering van Markforged. De belangrijkste missie van dit toonaangevende merk op gebied van 3D printing is om nu deze productietechniek opnieuw uit te vinden en verder te ontwikkelen zodat u dit in de toekomst kunt toepassen. Deze doelstelling is duidelijk zichtbaar in het aanbod van Markforged. Dit merk heeft een breed aanbod in 3D printers die zijn ontwikkeld om te voorzien in een specifieke doelstelling. 

Het aanbod in 3D printers van Markforged

Met een 3D printer van Markforged produceert u al uw extreem sterke 3D producten zelf. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat u deze bedrijfsactiviteiten niet meer hoeft uit te besteden en dat het veel eenvoudiger is geworden om de kwaliteit van de objecten te blijven monitoren. Met een Markforged 3D printer combineert u Nylon White of Onyx materiaal met vezelversterkende materialen (vezels van Kevlar, Glasvezel of Carbon Fiber) tot een composiet materiaal en voor een super sterk eindresultaat. Elk 3D printermodel  biedt u de mogelijkheid om andere materialen te combineren. 

3D printers van Markforged kunnen gebruikt worden voor het vormgeven van unieke onderdelen en objecten, het printen voor industriële doeleinden en het printen van consumentenproducten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van The Digital Force, een cloud-based platform dat gedreven wordt door artificial intelligence. De AI toepassing maakt het mogelijk om de systemen te verbeteren en 3D printing verder te ontwikkelen. The Digital Force vormt immers een naadloze combinatie tussen software, 3D-printers en de beschikbare materialen. Dit sluit aan op de genoemde missie van Markforged. Het Amerikaanse bedrijf ziet volop mogelijkheden om de transitie van een ontwerp naar de gewenste afgewerkte onderdelen op een gemakkelijke, veilige en vooral betaalbare wijze te laten plaatsvinden. 

Aanbod van AMR Europe in Markforged 3D printers

AMR Europe is de oudste officiële en compleet gecertificeerde Markforged vertegenwoordiging van de Benelux. U kunt bij dit bedrijf terecht voor het volledige assortiment 3D printers van dit merk, het juiste filament en een nieuw onderdeel of accessoire voor uw Markforged 3D printer. De vakkundige medewerkers van AMR Europe helpen u graag verder met uw keuze voor de juiste voorzieningen om met behulp van 3D printing uw doelstellingen te realiseren.