No cure no pay incassobureau biedt een oplossing voor ondernemers

bill1Een van de grootste voordelen van no cure no pay incassobureau waar ik achter ben gekomen als ondernemer zijnde is het feit dat je ze niet hoeft te betalen tot dat het bedrag terug is gehaald. Dit is een zeer groot voordeel omdat ik bij andere incassobureau’s altijd de volle mep betaalde voordat er überhaubt actie werd ondernomen, hierdoor was ik elke keer gelijk veel geld kwijt uit eigen zak en soms dan konden ze het niet eens terug halen waardoor ik alleen maar meer geld kwijt was geraakt aan de deurwaarders en er niks voor terug kreeg en dat is natuurlijk tien keer niks voor geenbill enkele ondernemer en daarom ben ik blij met een bedrijf als dit.

Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee

Met no cure no pay incassobureau heb ik alleen maar goede ervaringen, ze vragen bill2 dan ook geen kosten voor onderzoeken bij bijvoorbeeld de kamer van koophandel of adres gegevens onderzoeken wat voor hun wel geld kost. De laatste tijd gebeurd het steeds vaker, niet alleen bij mij maar ook bij mede ondernemers over het algemeen, dat consumenten iets op bijvoorbeeld afbetaling halen en het dan helemaal niet kunnen betalen en dan moeten wij dus een incassobureau inschakelen wat nooit fijn is voor de consument en ook niet voor de eigenaar van het bedrijf.