Nieuwe werkschoenen gekocht

Als kon zijnde verslijt je elk jaar wel je schoenen. Ik wilde daarom graag goede sterke schoenen kopen. Een goede vriend van mij is ook kok en adviseerde mij om eens te kijken op de website van Amiclean. Dit bedrijf is erg professioneel, hanteer scherpe prijzen en heeft een geweldige service. Zo ben ik allerlei werkschoenen gaan vergelijken en ben ik uiteindelijk overgegaan tot een aankoop.

Online bestellen

Online kan je erg gemakkelijk bestellen. Zo heeft elk product een duidelijke omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! Verder heeft het bedrijf een goede bestelmodule geïntegreerd in de website. Alle stappen kan je eenvoudig volgen en zodra je een bestelling hebt besteld krijg je netjes via de mail een bevestiging, zodat je alle gegevens bij de hand hebt.

In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn nieuwe werkschoenen. De werkschoenen lopen hartstikke fijn en beschikken over goede kwaliteiten. Het is daarom ook echt een aanrader om op de webshop nieuwe schoenen te bestellen. Zij beschikken namelijk over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Mijn advies is daarom om de website te bekijken. Bij vragen kan je altijd contact met ze opnemen.