Lichtreclame Eindhoven

Met goede lichtreclame Eindhoven en omstreken stralen? Dan raad ik je aan om eens op de website van Glance & Vision te kijken. Het is dan wel wat langer licht buiten. Maar hoe mooi is om het in de avonduren te zien hoe dat jouw pand straalt? Met goede reclame kun je hier goed voor zorgen. Het is natuurlijk wel onwijs belangrijk dat het op de juiste manier moet worden ingezet. Teveel belichting in combinatie met verkeerde kleuren zit niemand op te wachten.

Geschikte lichtreclame Eindhoven

Sinds een kleine half jaar hebben wij in Eindhoven een tweede winkel weten te openen. Er is dan wel een tijdje overheen gegaan alvorens wij de deuren hebben kunnen openen. Toch ben ik hier onwijs trots op en ga ik dagelijks met plezier naar de zaak. Echter liep ik vorige week langs de zaak op en merkte dat ik de enige was die geen verlichting aan de buitenzijde van de zaak had. Eigenlijk zag het er best wel gek en nogal saai uit.

Bij thuiskomst heb ik het hierover gehad met mijn vrouw. Zij vond het ook een perfect idee om hier eens nader naar te kijken. Wellicht dat er toch iets te vinden is wat bij onze zaak past toch? Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken en kwam ik terecht op de website van Glance & Vision. Op deze website is het mogelijk om diverse soorten reclame te realiseren op de voorgevel van ons pand. Zo hadden wij in de avond ervoor gekozen om een offerte op te vragen. Tot onze grote verbazing hadden wij nog geen uur later de offerte al in de mail!

Aangezien de kosten aan de lage kant zijn en de service onwijs hoog, hebben wij akkoord gegeven. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat zij bij ons aan de slag gaan!