Een zonnige dag

Het is een zonnige zaterdagmiddag. Er is geen wolkje aan de lucht. De kinderen zijn in de tuin aan het spelen en je vriendin zit op het picknick bankje in de tuin te werken. Er moeten vandaag nog boodschappen gedaan worden. Je trekt je schoenen aan en pakt de boodschappentassen. Dan loop je naar de oprit en opent het portier van je Ford Mustang Mach-E lease.

Lekker potje rijden

Alleen al de geur van dit vierwielige werktuig is genoeg om zin te krijgen om een lekker stukje te gaan rijden. Je stapt de auto in, gaat zitten en start de motor. Het lage bromgeluid van dit mooi gevormde stuk metaal geeft je een gevoel van zekerheid en geborgenheid. Je kijkt in je spiegels en maakt je klaar om weg te rijden.

Rustig laat je de koppeling omhoog komen, waardoor je auto langzaam op gang komt. Je rijdt de weg op en begint vaart te maken. Het voelt alsof je gewichtloos bent zo soepel trekt de Ford Mustang Mach-E lease op. Na enkele meters gereden te hebben nader je de supermarkt steeds dichter, maar op het moment dat je een kruispunt oprijdt besluit je om rechtsaf te slaan.

Geen zaken om je zorgen over te maken

Heerlijk, is het om als een kind op een skelter over landweggetjes te scheuren. Het lijkt alsof de tijd ineens stil staat en alles waar je je meestal zorgen over maakte is plotseling uit je hoofd verdwenen. Als de schemering over het landschap begint te vallen besluit je om toch maar naar de supermarkt te gaan. Na ongeveer tien minuten sta je alweer met volle boodschappentassen voor je huis. Als je door de voordeur loopt zie je je vriendin in de keuken staan. Jullie groeten elkaar. “Wat heb je gedaan?”, vraagt zij. “Ik heb geleefd”, zeg jij.