Een terrasscherm is een absolute aanrader!

windscherm

terras windschermenBeste lezer, vandaag ga ik wat vertellen over het terrasscherm dat een klant van mij laatst heeft aangeschaft. Hij heeft dit gedaan dankzij een goede tip van mij. Ik heb zelf erg veel verschillende klanten, hierdoor kan ik bijna al mijn klanten goed advies geven. Pas geleden was ik bij een klant, met een eigen horeca onderneming. Dit is tevens een goede vriend van mij. We bespreken veel zaken samen omdat we dus beide een onderneming hebben. We helpen elkaar vaak erg goed en dat is natuurlijk erg fijn. Mijn goede vriend zijn horeca onderneming draait erg goed, maar hij is altijd opzoek naar verbetering, daar had ik het laatst met hem over. Hij heeft bijvoorbeeld nog geen terrasscherm, en dit wilde hij aanschaffen. We zijn toen samen het internet opgegaan, we zochten naar de beste aanbieder. Nadat we veel aanbieders tegenkwamen, kwamen we uit op de website van Xterior, dit bedrijf heeft prachtige producten voor leuke prijzen.windscherm

Een erg goed idee!

Op de website van Xterior hebben we uiteindelijk terrasschermenprachtige terrasschermen voor hem aangeschaft. Hij heeft ze inmiddels al op zijn terras staan, en dit ziet er erg mooi uit. Buiten dat zit je nu heerlijk uit de wind, en dat was eerst niet het geval. Laatst zat ik bij hem, en dat was heerlijk. We zaten vol in de zon, en hadden geen last van wind.