Een Security Awareness training is echt super!

Beste lezer, als ondernemer zijnde is het belangrijk om te vernieuwen. Als jij ervoor zorgt dat je blijft vernieuwen dan zorg je er ook meteen voor dat je onderneming zich doorontwikkeld. Dit is natuurlijk erg belangrijk met het oog op de toekomst en daarom ben ik hier zelf erg veel mee bezig. Zo heb ik laatst een Security Awareness training gehad op kantoor. Deze training wordt gegeven door AVK, dit bedrijf geeft verschillende soorten trainingen en gaf ook de training waar ik naar opzoek was. Ik wilde er namelijk voor zorgen dat er effectiever gewerkt zou worden bij mij op kantoor. Daarom ben ik naar de website van dit bedrijf gegaan en heb ik een afspraak met ze gemaakt. Gelukkig kwamen we er al snel uit en heb ik voor de Security Awareness training gekozen.

Het perfecte resultaat!

Inmiddels heeft het bedrijf de training al gegeven en daar ben ik erg blij mee. De training zelf was erg leuk en buiten dat ook erg leerzaam. Ik heb er zelf ook het nodige van opgestoken en mijn werknemers kunnen nu sneller werken met hun laptop en tablet. Dit is precies wat ik wilde en ik hoop dat ik binnenkort echt ga merken dat er sneller gewerkt wordt. Ik ga er dan ook vanuit dat iedereen een hoop geleerd heeft en we als bedrijf weer door kunnen groeien.