Een persoonlijk administratiepakket

Voor mijn eigen bedrijf heb ik bij AKB Administraties een administratiepakket afgesloten tegen een vaste lage prijs per maand. Nu weet ik zeker dat de boekhouding in goede handen is en er geen fouten meer worden gemaakt. Dat was voorheen wel anders toen ik regelmatig tot zeer laat in de avond alle rekeningen aan het nakijken was omdat er wederom iets niet klopte in mijn kasboek. Ondanks ik hiervoor toen iemand in dienst had genomen om deze taak uit mijn handen te nemen, Maar achteraf gezien was ik er alleen maar meer mee bezig dan voorheen.  administratiepakket

Een perfect resultaat

Tegenwoordig is mijn boekhouding perfect in orde en dit komt door het administratiepakket wat ik voor een tijd terug heb afgesloten. Van mijn vorige werkneemster heb ik afscheid genomen, want door de goede hulp van AKB Administraties is alles tot in de puntjes verzorgd. Zo weet ik nu precies wat er allemaal is afgeboekt en ook van de toekomstige grotere uitgaven word ik netjes van op de hoogte gesteld. 

Sinds ik de hulp van AKB heb ingeschakeld is het een stuk rustiger in mijn hoofd. Nu weet ik tenminste zeker dat alles tot de cent nauwkeurig wordt berekend en ik mij geen zorgen meer hoef  te maken.