Een parasol horeca met bedrijfslogo of boodschap?

parasolIk heb dit blog gecreëerd om ervaringen van mij en mensen om mij heen met jullie te delen. Natuurlijk heb ik vandaag ook weer een interessant artikel waar ondernemers die werkzaam zijn in de horeca erg veel aan gaan hebben. Het onderwerp van vandaag zal daarom gaan over de aanschaf van een parasol horeca. Wanneer je hier online naar op zoek gaat, zul je zien dat er erg veel keuze is. Maar hoe kies je nou een site dat betrouwbaar is? Gelukkig heb ik een uitgebreide ervaring in online bestellen en geldzaken. Ik weet de sites waar je goedkoop spullen kun kopen en ook nog eens met een goede service.

XteriorDus heb jij een terras dat een goede opknapbeurt nodig heeft? Bezoek de site xterior-parasols.nl dan maar eens. Hier vind je alles voor het indelen van een goed terras. Zo heb je hier onder andere windschermen, heaters, plantenbakken, verlichting. Alles om ervoor te zorgen dan voorbijgangers bij jou komen zitten en plaats van de concurrent naast jou.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?

Parasol horecaDoordat ik veel tijd online besteed kwam ik per toeval terecht op de site van Xterior. Zij zijn gespecialiseerd in parasol horeca. Je kunt hier zelf je kleur kiezen en ook met logo of boodschap erop. Op deze manier val jij op ten opzichte van de rest. Ook zijn de prijzen hier erg goedkoop, je zult naar mijn mening geen goedkopere online vinden.

Als slagroom op de taart hebben zij allerlei vormen en maten. Je kunt dus naast de standaard vierkante parasol ook een ronde of rechthoekige kiezen. Keuze genoeg lijkt me zo.