Een kwalitatieve telefoon reparatie in Purmerend

jorphone

Ben je woonachtig in Purmerend en ben je op zoek naar telefoon reparatie Purmerend omdat je per ongeluk jouw telefoon hebt laten vallen? Dan ben je bij JorShop aan het juiste adres voor een kwalitatieve en voordelige telefoon reparatie.  

De voordelen van JorShop 

Je bent voor een telefoon reparatie Purmerend bij JorShop aan het juiste adres omdat de experts van dit bedrijf al meer dan 9 jaar ervaring hebben in het repareren van telefoons en andere elektronische apparaten. In de loop van de jaren hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan waardoor zij nu een super snelle service aan kunnen bieden. Bij de meeste grote reparatiebedrijven ben je je telefoon al snel 2 weken kwijt voor een reparatie. Bij JorPhone hebben de experts erg veel ervaring waardoor zij een service van 30 minuten aan kunnen bieden. Je in in de winkel wachten terwijl jouw telefoon wordt gerepareerd. Voor de reparatie worden uitsluitend originele onderdelen gebruiken naar je 6 maanden garantie op zult ontvangen. 

jorphone

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

In de loop van de jaren waarin de experts inmiddels reparaties uitvoeren hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen. Deze voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden over de kwalitatieve reparatie en goede service die zij hebben ontvangen. Het bedrijf heeft daarom ook een zeer hoog klant gemiddelde uit 521 reviews. Neem voor meer informatie over dit bedrijf en over de reparaties die zij uitvoeren eens een kijkje op de website van JorPhone.