Een koerier uit Breda

Als eigenaar van een transportbedrijf weet ik als geen ander dat een koerier Breda je uit de problemen kan helpen. Via het bedrijf van Yellow Transport & Expressdiensten hebben wij al vaker de hulp ingeroepen. Niet alleen is dit bedrijf zeer professioneel, maar staat de service bij hun heel hoog in het vaandel. Voor een tijd terug hadden wij problemen met de levering van bepaalde goederen aan onze klant. Deze goederen moesten echter binnen 24 uur geleverd worden, anders kon de productie va dat bedrijf niet doorgaan. Het is zelfs mogelijk dat er binnen een straal van 50 km vanaf dit bedrijf de mogelijkheid is om een bestelbus op locatie te krijgen.  koerier Breda

Al meer dan 25 jaar ervaring

De koerier uit Breda had ons op dat moment uit de brand geholpen. Snel en zeer vakkundig werden de goederen op de gewenste locatie afgeleverd. Ruim op tijd en het betreffende bedrijf heeft de productie niet neer hoeven leggen omdat de goederen niet op tijd waren geleverd. 

Heb je na het lezen van bovenstaande ook interesse gekregen naar de mogelijkheden die het bedrijf van Yellow Transport & Expressdiensten te bieden heeft, kijk dan een sop hun site. Mocht je nog vragen hebben stel deze dan online of neem telefonisch contact op.