Een Heftruckcertificaat voor personeel loontD

heftruck1 heftruck2Vroeger toen ik een management functie had in een groot magazijn had ik ongeveer drie honderd mensen onder me, toen ben ik er achter gekomen dat het soms lonend kan zijn om personeel diploma’s of certificaten te laten behalen. We boden een aantal werknemers de kans aan om een Heftruckcertificaat te behalen zodat ze beter werkzaam werden. Wij kozen voor de rijschool die ik hierboven gelinkt heb omdat ze er goed zijn in hun vak, het is meer een hobby voor ze dan werk en dat vind ik heel belangrijk, ik heb de cursus zelf ook gevolgd en mijn certificaat behaald om het te testen. De instructeurs leggen heel kalm en duidelijk de hele les stof uit waardoor iedereen het gemakkelijk kan begrijpen en leren.

Het was een stuk veiligerhefttruck

Doordat ons personeel een Heftruckcertificaat behaalde werd er veel veiliger en effectiever gewerkt. De orders werden sneller en in grotere aantallen verwerkt waardoor het sneller de deur uit ging en er gebeurde minder ongelukken met het tillen en dergelijken. De aanleiding om ons personeel een certificaat voor de heftruck te laten behalen was omdat wij altijd mensen inhuurden die al een certificaat hadden voor het heftruck werk alleen op een gegeven moment kregen wij gewoon te weinig sollicitanten en dus besloten we dat het het waard was om ons eigen personeel op te leiden.