Een beter adres dan Sanitair Online kun je niet vinden

Ik heb bij Sanitair Online een fontein besteld. En wel voor zakelijk gebruik, bij ons op de zaak hebben wij een fontein die zijn beste tijd wel heeft gehad en te beschadigd is en vuil dat dit absoluut niet meer representatief is. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar je dit tegen een aantrekkelijke prijs kunt bestellen voor de doe het zelfer. Ik ben namelijk handig genoeg om dit te vervangen. En dus ben ik dit voorstel gaan delen met mijn collega’s. Uiteraard deelde iedereen dezelfde mening en dus ben ik gaan bestellen. Toen de bestelling binnen was was het voor mij een kleine moeite om alles in orde te gaan maken. Toen het fontein aan de muur hing, was het direct een wereld van verschil. Nu kunnen wij met een gerust hard het bezoek dat wel eens komt naar het toilet laten gaan.

Twee tevreden klanten

Sanitair Online heeft ook mijn collega aan het denken gezet, hij heeft diezelfde week een bestelling gedaan van een bad-wand waar hij al een lange tijd naar op zoek was. Dankzij er zeer ruime aanbod dat je hier kunt vinden is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze site om te zien wat ik bedoel. Ik schrijf dit bericht nu al namens twee zeer tevreden klanten. Daarom heb ik besloten om dit achter te laten op mijn site.