Doe het zelf dag!

Waar we doordeweeks hard werken om geld in het laatje te brengen, zijn we in het weekend vrij om te doen wat we willen. De één sport erop los, de ander besteedt al zijn vrije tijd aan de hobby’s. Heb je misschien kinderen? Dan zal je ook nog tijd kwijt zijn aan activiteiten en vriendjes en vriendinnetjes tevreden houden. Er moet zoveel gebeuren in een week, je hebt bijna niet genoeg uren om alles te doen!

Stel dat er onverhoopt wat kapot gaat in huis, dan zal je daar ook tijd voor vrij moeten maken om dit te herstellen. Je gebruikt natuurlijk het liefst een materiaal wat snel droogt waardoor je meteen verder kunt met al je andere verantwoordelijkheden. Beton cire droogt gelukkig snel en is makkelijk in gebruik voor zelfs de minst ervaren klussers! Het aanbrengen beton cire is bijna makkelijk genoeg voor kinderen en zodra je klaar bent is het maar een weekend wachten tot het droog is.

Nieuwe meubels?

Naast gaten herstellen in een muur is aanbrengen beton cire ook een oplossing voor nieuwe meubels! Zit je bijvoorbeeld niet te wachten om honderden euro’s uit te geven aan een nieuw tv meubel, dan kun je er altijd nog zelf eentje maken. Beton cire is een uiterst geschikt materiaal en zeer gebruiksvriendelijk. Kies zelf ook of je een vlak oppervlak wilt of een beetje reliëf. Je eigen smaak bepaalt!

Ook in de tuin!

Een mooie tuin verdient ook mooie accessoires! Een leuk bankstel, mooi tafeltje en wat groen is dé manier om je tuin op te leuken. Wil je ook zelf wat bijdragen aan jouw stukje land? Een leuke plantenbak staat nooit verkeerd! Mist er een handige Harry in je leven? Aanbrengen beton cire is hartstikke makkelijk, er is geen excuus om het niet zelf te doen. Zodra je het een beetje door hebt, kun je er misschien een familie project van maken. Onder begeleiding vinden de kinderen het ook wellicht leuk om een stukje beton cire aan te brengen!