Alles over de Vuzix M400

Ben jij van plan om te gaan kijken naar de Vuzix M400? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden. Je wilt natuurlijk alles van dit product weten voordat je besluit het product aan te schaffen. Hieronder zullen we kort stilstaan bij de belangrijkste onderwerpen zodat je een goede keuze zult gaan maken. Mocht je naar aanleiding van dit artikel additionele informatie nodig hebben, dan is het goed om hierover contact op te nemen met een specialist. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken.

Productinformatie van de Vuzix M400

Als we kijken naar de meest aantoongevend smart-brillen op de markt is het goed om te benoemen dat het gaat om de Vuzix M400. Dit model is namelijk gebouwd voor de werkplek en is ideaal om te gebruiken in diverse sectoren. Maar wat zijn de voordelen? Hieronder hebben de belangrijkste opgesomd:

  • Als eerst is het goed om te melden dat de Vuzix M400 is voorzien van een prachtige camera. Zo is dit model voorzien van een 4K-video camera waarmee het mogelijk is om met 12,8 megapixel camera op te kunnen nemen. 
  • Ten tweede is het goed om te benoemen dat in vergelijking met de voorloper het model is ontworpen om in alle omgevingen te gaan gebruiken. Zo is het mogelijk om het product 2 meter te laten vallen.

De prijs van het model

Ben jij overtuigd van de Vuzix M400? Dan is het goed om te weten dat de Vuzix M400 een AR smartglass is met innovatieve functionaliteiten. Het is wel goed om te benoemen dat dit product duurder is dan andere headsets. We kunnen dus concluderen dat het product meer voor de zakelijke markt is. Ben jij van plan om serieus dit model in overweging te nemen? Dan hangt er een prijskaartje aan van ongeveer 1846 euro. Dit is een vaste prijs om de markt en daarom is het goed om te weten dat je niet kunt afdingen.

De M400 kopen

Ben jij van plan om de Vuzix M400 te gaan kopen? Dan is het goed om te weten dat de prijs nog kan verschillen vanwege accessoires. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden. Als je namelijk diverse accessoires erbij wilt, zul je merken dat de prijs omhoog gaat. Het is daarom altijd goed om van tevoren inzichtelijk te hebben welke accessoires je erbij wilt. Op basis hiervan kun je een goed overzicht krijgen van de prijzen en dat is natuurlijk erg fijn. 

Bekijk de specificaties online

Voordat je besluit om de Vuzix M400 te gaan kopen is het goed om van tevoren de specificaties online in te lezen. Hierdoor weet je zeker dat je geen verkeerde keuze zult maken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je wilt immers zeker weten dat je van alle informatie bent voorzien voordat je besluit een dure uitgave te maken. Op het internet kun je veel informatie vinden over de Vuzix M400.Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om een Virtual Reality bril huren?